20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Un reprezentant politic a propulsat inițiative benefice pentru fermieri și producători locali, iar Consiliul Județean Suceava va acorda sprijin adițional.


În centrul orașului, în piața agroalimentară, a luat start deputatul Gheorghe Șoldan, membru al PSD și concurent la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Dialogând cu locuitorii despre proiectul sau de avansare a județului, el a subliniat importanța susținerii fermierilor și producătorilor locali, reassumându-și participarea la promovarea de inițiative menite să sprijine agricultura de proximitate. Cu accent pe prosperitatea și creșterea localităților, Șoldan a încurajat locuitorii Sucevei să opteze pentru piața autohtonă pentru achiziții, abandonând înclinarea către lanțurile de supermarketuri care comercializează produse străine. Candidatul PSD și-a manifestat dorința de a câștiga rolul de președinte al Consiliului Județean pentru a extinde și mai departe sprijinul comunității agricole, garantând acces la surse și resurse ce susțin dezvoltarea afacerilor la nivel local. Prin acordarea suportului fermierilor, sănătatea este promovată, iar efortul intens al acestora este recunoscut în conformitate cu mesajul transmis de Gheorghe Șoldan.

Citeste articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Note pentru reviste: Informațiile sunt automat preluate din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri, după care sunt publicate. Așa cum se poate observa, sursa este menționată, creditul foto este specificat și se oferă un link către articolul integral. Dacă doriți să nu mai apară articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

O persoană este supusă executării prin ardere pe o piață publică.

admin

Individul din Câmpulung Moldovenesc a avut închis în gestiune lemn de incalzire în valoare de 254 de lei de către agenții de poliție.

admin

Accidentul din Câmpulung Moldovenesc: Trei frați răniți, tatăl adormit la volan.

admin

Leave a Comment