20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Gheorghe Flutur, uimit de entuziasmul locuitorilor din Adâncata: „Au posibilitatea unui succes deosebit”


Primarul de orientare liberală Viorel Cucu din localitatea Adâncata și-a anunțat candidatura într-un mod grandios, într-un eveniment ce a adunat sute de participanți în această zonă din județul Suceava. Împreună cu el s-au aflat liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și cei doi prim-vicepreședinți, Ioan Balan și Ion Lungu. Flutur a apreciat eforturile depuse de Cucu, care a schimbat complet imaginea comunei, obținând finanțări europene și din buget pentru toate proiectele. Unul dintre proiectele majore prezentate este „Adâncata pe Autostradă”, cu un sens giratoriu în pădurea de la Adâncata. Cucu a fost laudat pentru inițiativele sale de a aduce rețeaua de gaz metan în zonă, contracarând decalajele financiare acumulate de administrația precedentă. Flutur crede că liberalii din Suceava vor cunoaște un succes notabil în viitoarele alegeri, datorită proiectelor de succes precum cele din Adâncata.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notă pentru sursele de știri: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți să nu mai apară articolele dumneavoastră pe platformă, vă rugăm să ne contactați la adresa de email menționată mai jos, iar vom lua măsurile necesare imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Crama Domeniile Alexandrion Rhein 1892 utilizează tehnici naturale pentru a proteja vița de vie și dorește să creeze vinuri fără substanțe chimice.

admin

În fruntea alegerilor locale din Suceava se află Vasile Râmbu și partidul PSD.

admin

Investigarea Spitalului Județean Suceava. O pacientă a decedat pe masa de intervenție, după administrarea anesteziei

admin

Leave a Comment