29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Gheorghe Șoldan îi oferă sprijinul său lui Mircea Belțic pentru rolul de primar al Salcei


Candidatul PSD la Președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan deputatul, a declarat susținerea sa pentru Mircea Belțic în alegerile pentru funcția de primar al orașului Salcea. A insistat asupra necesității diversității candidaților și ideilor în competițiile electorale și și-a exprimat dezamăgirea față de încercarea de a împiedica candidatura lui Belțic.

Şoldan a criticat administrația județeană și a subliniat că Salcea ar trebui să se dezvolte și să se prezinte ca un oraș autentic, capabil să ofere locuitorilor săi un trai mai bun. Apreciind contribuția lui Mircea Belțic și viziunea sa pentru oraș, deputatul a menționat că acesta este persoana potrivită pentru sarcina de a conduce Salcea către progres.

Politicianul a subliniat importanța unei schimbări autentice în conducerea locală și a încurajat locuitorii să se implice și să aleagă cu discernământ pe 9 iunie.

Citiți articolul complet

Sursa și Fotografie Credit – „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum vedeți, sursa este specificată, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu vă mai preluăm articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom suspenda imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Exhibit about the controversial King Carol II of Romania to be showcased at Baișești Secondary School.

admin

Eveniment tragic în Suceava: o femeie a fost găsită decedată în locuința sa

admin

Cum se poate obține avizul pentru Autostrada Nordului până la Voroneț

admin

Leave a Comment