29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Lucian Harșovschi deschide două zone de recreere pentru copii în George Enescu. Altele vor fi realizate până la Ziua Copilului.


Viceprimarul orașului Suceava, Lucian Harșovschi, anunță lansarea a două spații de joacă noi în cartierul George Enescu. Unul este situat pe strada Luceafărului, iar celălalt în regiunea Nordică. Harșovschi și-a ținut cuvântul dat micuților din zonă și a finalizat amenajarea acestor zone de joacă, după conversațiile purtate cu un copil care se distra pe dale din lipsa unei alternative pentru distracție.

În viitor, vor fi deschise încă 9 locuri de joacă, pentru a oferi copiilor oportunitatea de a se bucura de activități recreative. Viceprimarul a subliniat importanța acestor spații de joacă în dezvoltarea armonioasă a copiilor și a făgăduit că alte zone de acest gen vor fi deschise până la Ziua Copilului. Eforturile de amenajare a zonelor de joacă vor continua, conform declarațiilor sale.

Citiți întregul articol

Sursă & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de către echipa noastră editorială, apoi publicate. Aşa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți să întrerupeți preluarea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de email de mai jos.

Reclamații și Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un sucevean se împotrivește canonizării părintelui Arsenie Boca parte mulți bani.

admin

Incidentul la o centrală termică din Vama s-a soldat cu moartea un bărbat

admin

Periplu al lui Gheorghe Flutur prin județ într-un maraton de vizite la sate.

admin

Leave a Comment