29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Alegerea Editorilor

Bogdan Cărăușu, candidat independent pentru Consiliul Local Botoșani, critică activitatea primarului actual și își reiterează angajamentul față de cetățeni

În lumina apropiatelor alegeri locale, Bogdan Cărăușu, recunoscut pentru activitatea sa civică extinsă dedicată comunității din Botoșani de-a lungul aproape de un deceniu, și-a declarat candidatura independentă pentru Consiliul Local Botoșani. Într-un comunicat de presă recent, Cărăușu a confirmat încă o dată promisiunea lui de a lupta pentru interesele și nevoile locuitorilor din Botoșani, subliniind că pentru el, Botoșaniul reprezintă nu doar un cadru pentru campania electorală, ci și un stil de trai asumat.

„În cei aproape 10 ani de activitate civică, mi-am dedicat timpul și eforturile în slujba locuitorilor din Botoșani și am urmărit să lupt cât am putut de bine pentru interesele și nevoile lor. Pentru mine, Botoșaniul nu este doar un teritoriu pentru desfășurarea unei campanii electorale. Este felul în care am ales să trăiesc, pe cât posibil„, a afirmat Bogdan Cărăușu.

În același comunicat, Bogdan Cărăușu a adus critici directe la adresa primarului actual, Cosmin Andrei, vorbind despre promisiunile și comportamentul acestuia din campania electorală anterioară. Bogdan Cărăușu a menționat că primarul Andrei se mândrea cu activitatea sa pe teren și cu abordarea deschisă față de cetățeni, prezentându-se drept lider al locuitorilor din Botoșani. În prezent, candidatul independent ridică semne de întrebare cu privire la vizibilitatea și disponibilitatea primarului odată ce a ocupat funcția.

La alegerile precedente, domnul primar Cosmin Andrei se lăuda cu munca sa pe teren, cu receptivitatea față de locuitori, prezentându-se drept un lider al locuitorilor din Botoșani. Dar unde s-a ascuns acum? De ce nu mai arată aceeași deschidere după ce a fost ales în funcție?” a întrebat retoric acesta.

Acesta a subliniat că locuitorii din Botoșani îl pot vedea pe primar doar în videoclipuri unde își prezintă realizările, cum ar fi cei 5 kilometri de străzi asfaltate sau crinii plantați pe bulevard. Bogdan Cărăușu a pus sub semnul întrebării dacă aceste realizări sunt suficiente pentru ca primarul Andrei să merite un nou mandat la alegerile din 9 iunie.

Întrebări fără răspuns. Locuitorii din Botoșani îl văd doar în videoclipuri unde ne demonstrează cei 5 km asfaltate sau crinii plantați pe bulevard. Este suficient pentru a-i acorda încredere pe buletinul de vot din 9 iunie?” a concluzionat candidatul independent.

Bogdan Cărăușu și-a exprimat speranța că locuitorii din Botoșani vor aprecia eforturile lui constante și își vor acorda încrederea pentru a aduce schimbări reale și durabile în comunitate, în cadrul Consiliului Local Botoșani.

C.M.F. 24240093

Related posts

Cum selectezi cel mai potrivit cărucior multifuncțional

admin

APROBĂRI favorabile inclusiv din Botoșani pentru autostrada care ajunge aproape de noi

admin

Cum au cheltuit politicienii români suma colosale pe reclame facebook!

admin

Leave a Comment