20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Discursul lui Gheorghe Flutur cu ocazia celebrării a 149 de ani de la înființarea PNL


Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal și liderul organizației din Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj cu prilejul sărbătoririi a 149 de ani de la înființarea partidului. A subliniat că PNL are o istorie însemnată, fiind pilonul pe care a fost construită România independentă, suverană și modernizată. Partidul s-a bucurat de prezența unor personalități politice și de stat care au avut un rol semnificativ în edificarea și modernizarea țării. Misiunea actuală a PNL constă în finalizarea procesului de modernizare a României, plasând țara printre democrațiile avansate și prospere ale lumii libere.

Istoria Partidului Național Liberal demonstrează înclinația sa către construcția politicii, a instituțiilor, a economiei și a societății. Liberalii au promovat emanciparea țăranilor, democratizarea, industrializarea, precum și reformele sociale și agrare. Partidul a fost întotdeauna atașat valorilor democrației constituționale, moderației și respectului față de instituțiile tradiționale. În prezent, PNL își propune să continue eforturile predecesorilor săi, concentrându-se pe modernizarea și progresul României, adoptând valorile europene și consolidând statul de drept.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit – www.svnews.ro

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google și sunt revizuite de redactorii noștri înainte de publicare. După cum se poate observa, este menționată sursa informației, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Accesați Termenii și Condițiile

Related posts

Catastrofă majoră în comuna Zvoriștea: trei autovehicule implicate, doi tineri, inclusiv un minor, transferați cu leziuni grave la spital (FOTO)

admin

Conducător auto sancționat pentru că a fost oprit cu armament.

admin

Nouă Început pentru Artiști și Coordonatori: Conferința Teatrală Europeană

admin

Leave a Comment