29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Modernizarea căilor de comunicație din Berchișești, un obiectiv cheie pentru edilul local!


Primăria din comuna Berchișești a acordat o atenție deosebită îmbunătățirii infrastructurii rutiere locale, reușind să actualizeze o parte importantă a rețelelor de drumuri. În curând, vor demara lucrările pentru modernizarea a patru kilometri de șosea comună. Drumurile comunale conectate la sistemele de alimentare cu apă și canalizare au fost reabilitate și actualizate în mod prioritar pentru a completa investițiile în infrastructura publică. Finanțări din fondurile de stat au fost obținute pentru reabilitarea arterelor comunale, iar proiectele au inclus și inițiative finanțate de către Asociația GAL Confluenţe Nordice. Infrastructura de drumuri comunale din Berchișești se apropie de standardele europene și se situează deasupra altora din județul Suceava. Pe viitor, autoritățile locale au în vedere soluționarea problemelor persistente la câteva porțiuni de drum pentru a finaliza procesul de modernizare și reabilitare.

Citiți articolul integral

Sursa & Credit Foto – „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri de la Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se vede, sursa este specificată, precum și creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele pe care le publicați să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom suspenda imediat preluarea lor.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

A instigat un denivelatie letal la beție, iar atunci a fatis că defunctul era la falbala FOTO

admin

Modernizarea procesului de vize fără interviu este o îmbunătățire semnificativă a serviciilor consulare puse în aplicare de Ambasada SUA din București în cadrul strategiei lor de simplificare.

admin

Promoții de Vinerea Neagră la Iulius Mall: reduceri de până la 70%!

admin

Leave a Comment