20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Reprezentanți ai Bisericii din Suceava și Rădăuți se află în SUA pentru un eveniment religios


NAPS (Asociația de Cercetări Patristice din America de Nord) găzduiește Conferința Anuală de Studii Patristice la Chicago, în perioada 23-25 mai a.c. La această conferință participă specialiști în studiul părinților Bisericii, profesori și cercetători din diverse colțuri ale lumii, conferind un caracter internațional evenimentului. Delegația Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților este reprezentată de părintele doctor Constantin Oprea și de lectorul universitar doctor Alexandru Prelipcean. Subiectele abordate în prezentările lor se referă la conceptele de „părinte” și „paternitate” în texte patristice, evidențiind importanța legăturilor spirituale și consecințele acestora în tradiția creștină. Participarea la această conferință oferă o platformă propice pentru schimbul de idei și cunoștințe, contribuind la dezvoltarea înțelegerii și a gândirii ortodoxe. De asemenea, reprezintă o oportunitate valoroasă pentru consolidarea relațiilor interconfesionale și promovarea dialogului și colaborării între diversele tradiții creștine. Prin urmare, această prezență este considerată esențială pentru promovarea tradițiilor ortodoxe în contextul academic internațional.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto: „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Precizăm sursa, creditul foto și furnizăm linkul către articolul original. Dacă doriți să opriți preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai sus și ele vor fi eliminate imediat.

Plângeri & Raportări despre Știri contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Spectacole deosebite la Cârlibaba: un weekend plin pentru cetățeni și turiști

admin

Coliziune cu trei autovehicule cauzată de o șoferiță în fața Școlii de Alimentație din Suceava

admin

Un agent a utilizat banii sustrasi de la un individ in varsta, pe care infractorii i-au returnat. Motivul incredibil expus in fata magistratilor.

admin

Leave a Comment