20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Să fim vigilenți la omul politic ce garantează investitori doar imaginar.


Parlamentarul Gheorghe Șoldan, pretendentul PSD la funcția de conducător al Consiliului Județean Suceava, a ironizat declarația președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, conform căreia peste 80 de investitori germani sunt interesați de afaceri în zonă. Șoldan a afirmat că investitorii menționați astăzi sunt aceia căutați de 16 ani, care au rămas doar în arhivele ziarelor și televiziunilor locale. El a menționat că s-a întâlnit cu sute de investitori autentici într-o singură zi, la Marginea, apoi la Burdujeni și Salcea, investitori care își pun marea lor speranță într-o schimbare efectivă pentru județ. De asemenea, a îndemnat locuitorii din Suceava să voteze pentru transformare pe 9 iunie și să nu mai lase județul în custodia unui om politic care aduce doar investitori în comunicate de presă. Articolul a fost plasat de PSD Filiala Suceava, cod AEP 21240002.

Citește știrea completă

Sursa & Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru editori: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. A se remarca că sursa, creditul foto, și linkul către întregul articol sunt specificate. Dacă doresc ca articolele lor să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat publicarea lor.

Reclamații & Raportări de Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment de colectare a produselor electronice și electrocasnice în Berchișești

admin

Steagul României a fost înălțat pe Cazinoul din Vatra Dornei de Ziua Națională a țării: „A fost ridicat pe un simbol al culturii bucovinene”

admin

Nepotul primarului Ion Lungu devine responsabil de arhitectura în Suceava: „Mandatul său este temporar”

admin

Leave a Comment