29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Deputatul Angelica Fădor din cadrul partidului PNL contrazice senatorul Ghiorghiță Mîndruță din PSD: „Faptele au o semnificație, nu zvonurile”


Angelica Fădor, deputat în cadrul formațiunii politice PNL, a ripostat cu fermitate la criticile venite din partea senatorului Ghiorghiță Mîndruță din PSD, evidențiind realizările remarcabile ale colegului său de partid, senatorul Daniel Cadariu, care a deținut funcția de ministru al Antreprenoriatului și Turismului. Fădor a respins acuzațiile nefondate și atacurile personale ale lui Mîndruță, subliniind succesul mandatului lui Cadariu. Acesta a pus în aplicare programe esențiale pentru sprijinirea sectorului privat și a domeniului turistic în România, cum ar fi programul START-UP Nation și promovarea turismului. Fădor a evidențiat de asemenea reușitele autentice și diversificate ale lui Cadariu, contrar propagandei promovate de PSD. În plus, s-a situat în apărarea conducerii eficiente a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, subliniind contribuțiile semnificative aduse la dezvoltarea județului. În concluzie, Fădor a adus un apel către un discurs public caracterizat de decență și respect, concentrându-se pe evoluția județului Suceava și pe bunăstarea locuitorilor săi.

Accesati articolul complet

Sursa & Fotografie Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru redacții: Informațiile sunt extrase automat din fluxul Google News, sunt ajustate de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, se menționează sursa, creditul pentru fotografie și linkul către articolul integral. În cazul în care nu mai doriți ca articolele dvs. să fie preluate, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail de mai jos, și ele vor fi retrase imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Parcurgeți Termenii și Condițiile

Related posts

Șeful executivului a întrunit grupul responsabil de situațiile de iarnă

admin

Contrabandiștii au lăsat pe o potecă pustie țigări în valoare de 400.000 lei

admin

Preotul Calinic se burlă de conducătorul muzeului Bucovinei și pledază pentru modificarea denumirii Cazinoului Băilor

admin

Leave a Comment