20 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Descoperirea tristă a fetiței de 8 ani din Botoșani, găsită fără viață la marginea unui sat, se pare că a fost rezultatul acțiunilor unchiului său. Individul a fost interceptat de autorități


Individul de 32 de ani din judeţul Botoşani, bănuit de a fi comis fapta asupra nepoatei sale, în vârstă de 8 ani, a fost capturat în apropierea locuinței sale, fiind oprit de polițiști după ce au fost efectuate două focuri de armă în plan vertical.

Înainte de puțin timp, indiviudul bănuit de această agresiune a fost identificat și reținut de forțele de ordine. El a fost observat mergând spre casa sa, prin vegetația apropiată, unde a fost reținut. Bărbații din cadrul IPJ Botoșani au comunicat: „S-a tras de două ori cu arma în sus, fără a fi înregistrate victime sau alte daune”.

Potrivit investigațiilor, persoana în cauză are 32 de ani și este fratele partenerului de concubinaj al mamei minorei.

News.ro

„Am încercat să oferim sprijin autorităților în eforturile lor. Cunoscând terenul, fiind crescut aici, toți am încercat să ne implicăm pe deplin. Părinții fetei sunt oameni muncitori, cu rădăcini adânci în comunitate, dintr-o familie numeroasă”, a declarat un localnic care a fost angajator al principalului suspect, conform monitorulbt.ro.

Citește și


Florentina a plecat la Sibiu să-și facă un rost și a sfârșit ucisă de iubit. „El a fost internat la psihiatrie. Auzea voci”


„Îl cunoaștem, l-am văzut crescând aici, suntem șocați de această situație. Putea fi muncitor, dar consuma adesea alcool, iar seara, conform informațiilor noastre, a băut excesiv la magazin. Avea grijă de vacile comunității. Sperăm că vom reuși să rezolvăm acest mister și să-l aducem în fața justiției. Este o tragedie, este vorba de un copil. Cred că întreaga comunitate este marcată”, a adăugat aceeași persoană.

Forțele de poliție implicate în căutări au descris misiunea ca fiind deosebit de dificilă, dat fiind terenul accidentat.

În căutarea bănuitului au intervenit polițiști din cadrul IPJ Botoșani, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, BCCO, DOS, iar în acțiunea de căutare au fost folosite drona și un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne.

Fetița a dispărut vineri seara și a fost descoperită decedată la marginea satului. Ea era dezbrăcată și prezenta urme de sânge, existând suspiciuni că ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

Procuratura de la Tribunalul Botoșani investighează cazul sub aspectul omorului calificat.

Articol recomandat de sport.ro


VIDEO ”Ce vă poate face să preluați naționala României?”. Jose Mourinho a răspuns imediat

VIDEO ”Ce vă poate face să preluați naționala României?”. Jose Mourinho a răspuns imediatCitește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Atenție la inundații în România. „Nu circulați cu mașinile în zonele inundate!”

admin

Rata inflaţiei a coborât la 5,12% în România

admin

Laura Codruța Kovesi provoacă prima demisie politică în România, după numirea la șefia EPPO

admin

Leave a Comment