20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Gheorghe Șoldan, surprins în Vatra Moldoviței, critică blocarea căminului cultural.


Un membru al Camerei Deputaților, Gheorghe Șoldan, propusul PSD pentru rolul de președinte al Consiliului Județean Suceava, a condamnat administrația locală din Vatra Moldoviței pentru interzicerea accesului susținătorilor PSD la căminul cultural din zonă. El a acuzat primarul cu orientare liberală că a decis să închidă căminul cultural, blocând astfel posibilitatea unui competior electoral de a-și întâlni partizanii. Cu toate acestea, Gheorghe Șoldan se declară încrezător că contracandidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Vatra Moldoviței, Anghel Nicolae Stiblei, are un angajament solid și un nivel de determinare ridicat. Printre obiectivele propuse se numără inaugurarea unui centru medical, modernizarea instituțiilor de învățământ și sprijinirea fermierilor locali. În plus, el plănuiește să amenajeze o zonă de joacă pentru copii, un birou bancar și un centru dedicat accesării fondurilor europene. În concluzie, Gheorghe Șoldan își exprimă speranța că pe data de 9 iunie administrația de orientare liberală va fi surclasată, facilitând, astfel, dezvoltarea comunei Vatra Moldoviței.

Citeste articol complet

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google, sunt ajustate de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este specificată, împreună cu creditul pentru fotografiile folosite și linkul către articolul complet. Dacă doriți să încetați preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, pentru a ne putea conforma imediat cu solicitarea.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Arborii și Acoperișurile Distruse De Vânt în Județul Suceava, în Urma Unei Furtuni Violente

admin

Amendamente considerabile pentru șoferii fără pneuri de iarnă pe mașini

admin

Un individ a fost surprins cu cherestea ilegala pe centura Sucevei Un individ a fost surprins cu cherestea ilegala pe centura Sucevei

admin

Leave a Comment