29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

Vânătoare: A a doua distincție de bronz pentru România la Competiția Europeană pentru Seniori U23


Katerina Zelenykh, reprezentativă a României, a obținut, în cursul zilei de vineri, medalia de bronz în categoria 65 kg, la Competiția Europeană de vânătoare pentru Seniori U23 desfășurată la Baku.


Katerina Zelenykh s-a adjudecat locul trei după un succes zdrobitor prin dominație tehnică în meciul pentru medalia de bronz din categoria 65 kg, în fața oponentei din Norvegia – Ingrid Sakard, scor final 10-0.

Aceasta reprezintă a doua distincție de bronz câștigată de Katerina Zelenykh sub drapelul național, după argintul obținut la Campionatul European pentru Seniori din acest an.

Distincția de vineri reprezintă a doua medalie de bronz pentru România la Baku. Ana Maria Pîrvu (50 kg) a câștigat medalia de bronz după ce s-a impus în meciul pentru medalia de bronz în fața sportivei Khrystyna Basych din Slovacia, cu scorul de 6-2.

viewscnt

Textul de mai sus are menirea exclusivă de a vă informa personal. În cazul în care reprezentați o instituție media sau o companie și vreți un acord pentru republicarea articolelor noastre, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa abonamente@news.ro.Află mai multe – Sursa Google News

Related posts

Youri Tielemans pune paie pe foc înainte de Belgia

admin

Serviciile de terapia durerii vor fi decontate pentru pacienţii din România

admin

‘Piedone s-a născut speranță și a decedat talent’

admin

Leave a Comment