29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Necesitățile municipiului Suceava de un edil asemenea lui Vasile Rîmbu sunt evidente


Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, și-a arătat sprijinul pentru candidatul PSD la postul de primar al orașului Suceava, Vasile Rîmbu. Șoldan a subliniat importanța unei administrații dedicate și eficiente, evidențiind succesele lui Rîmbu în calitate de fost manager al Spitalului Județean Suceava.

Cu Rîmbu, Gheorghe Șoldan a purtat discuții cu aproximativ 150 de locuitori din cartierul Zamca despre necesitatea reformelor în administrația locală și județeană și a continuat dialogul cu locuitorii din cartierul Obcini, discutând subiecte vitale pentru progresul comunității. Cei doi politicieni își propun să lucreze împreună pentru realizarea de proiecte care să aducă prosperitate și bunăstare locuitorilor din Suceava, având încredere în experiența și devotamentul echipei lor pentru a transforma municipiul și județul într-un exemplu de dezvoltare.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum ați observat, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți să nu mai fiți incluși în preluările noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos și vom înceta preluarea imediat.

Reclamații și Raportări știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Casă și anexă distruse în incendiu cauzat de un aparat de gătit nesupravegheat.

admin

Abonații Telekom Mobile pot primi acces gratuit la VOYO.

admin

Partidul precedentului prim-ministru Fico a triumfat în alegerile din Slovacia, fiind considerat populist.

admin

Leave a Comment