20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Suportul acordat de primarul din Salcea pentru lăcașurile de cult. Promisiunea exprimată de Ezekiel Belțic.


Sub îndrumarea edilului Ezekiel Belțic, administrația locală din orașul Salcea s-a implicat activ în sprijinirea diverselor culte religioase din zonă. A fost acordată atenție renovării bisericilor, păstrării cimitirelor în condiții adecvate, oferirii posibilității comunităților de a se întâlni cu preoții lor în centrele sociale. Primarul Belțic a tratat cu egală considerație toate religiile locale și a fost prezent la evenimentele semnificative ale comunității. A evidențiat faptul că a participat la ceremonii religioase de toate credințele și a sprijinit inițiativele destinate diverselor culte din oraș.

Pentru perioada următoare, este planificată intervenția de renovare a Bisericii Ortodoxe din cimitirul Văratec, construirea unui corp administrativ la Biserica Ortodoxă Plopeni, reabilitarea Bisericii Ortodoxe Prelipca și multe alte proiecte. Primarul Belțic a asigurat că va menține sprijinul acordat comunităților religioase din Salcea și va implementa facilități de parcare la lăcașurile de cult care nu dispun de astfel de infrastructură.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, revizuite de redactorii noștri, și apoi publicate. Conform practicii noastre, sursa, creditul foto și link-ul către articolul complet sunt furnizate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată mai jos, pentru a solicita încetarea publicării imediate.

Reclamații & Raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

BĂTĂLIE// În Suceava se conturează un conflict la McDonald’s

admin

Accident mortal în Rădășeni: Șofer decedat după impact cu TIR

admin

Un Prestator De Servicii Financiare Din Suceava, Reținut După Ce A Intimidat O Familie Pe Care O împrumutase Cu Demersarea Evacuării Din Locuință

admin

Leave a Comment