20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Dezbatere cu rezidenții din Burdujeni privind perspectiva Sucevei


Gheorghe Flutur și Lucian Harșovschi au organizat o întâlnire cu locuitorii din zona Burdujeni, discutând despre proiectele de extindere a municipiului Suceava. În timpul ședinței, la care au participat și primarul Ion Lungu și deputatul Ioan Balan, cei doi competitori au prezentat programul de dezvoltare propus de Harșovschi pentru Suceava, subliniind necesitatea susținerii candidatului local. Flutur a făcut apel la spiritul civic local, îndemnând rezidenții din Burdujeni să-l voteze pe Harșovschi, o persoană tânără calificată și implicată. Cei doi au anunțat proiectul principal „Suceava în direcția autostrăzii”, care va genera locuri de muncă, reindustrializarea regiunii și îmbunătățiri ale calității vieții și siguranței locuitorilor. În plus, au evidențiat importanța dezvoltării orașului la nivel regional, colaborând cu diverse entități și parteneriate pentru a atinge obiectivele stabilite.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de echipa noastră editorială și ulterior publicate. Așa cum se poate observa, sunt indicate sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar vom înceta imediat distribuirea lor.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Incidente violente pe drumul naţional 17 A pentru capturarea unui individ ce a sustras un automobil şi a condus sub influenţa alcoolului şi fără permis

admin

Gheorghe Șoldan a avut o întâlnire electorală de succes la Panaci

admin

Costul înalt al proiectului cu 5 km de pasaje provoacă întrebări.

admin

Leave a Comment