29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Un rezident local a fost surprins circulând cu automobilul neînregistrat la RAR.

Polițiștii din comitatul Bistrița-Năsăud au primit notificare din partea Registrului Auto Român cu privire la un locuitor din Suceava surprins la reprezentanța pentru înregistrarea unei autoutilitare sustrase din Spania. Cadrele RAR au constatat că vehiculul fusese sustras și au informat forțele de ordine, care au inițiat un dosar penal pentru complicitate la furt. Automobilul utilitar în valoare de 35.000 de euro a fost confiscat.

Într-o altă situație, un consătean din Vaslui a fost oprit în trafic conducând un BMW X6 furat din Marea Britanie. Persoana în cauză susține că a cumpărat mașina în rate fără să fie conștientă de originea sa.

De asemenea, agenții de frontieră din Huși au identificat un autoturism Tesla furat din Germania. Deținătorul automobilului, împrumutat de la șeful firmei, afirmă că nu avea cunoștință de furt sau de disputele legate de mașină. Investigațiile pentru furt sunt în curs, iar automobilul a fost confiscat în scopul unor verificări ulterioare.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „adevarul.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Cum se poate observa, este menționată sursa, creditul foto și linkul către textul integral. În cazul în care doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citesteți Termenii și Condițiile

Related posts

Bustul eroului Mircea Robu din Volovăț sfințit de Ziua Eroilor.

admin

Câteva sute de copii s-au adunat la competiția „Moș Crăciun” de fotbal din Ipotești

admin

Mai multe convoaie vor fi active pentru a desfunda circulația pe drumuri.

admin

Leave a Comment