20 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

VIDEO Declarații recente ale lui Marcel Ciolacu cu privire la șansele ca România să fie implicată într-un conflict armat


„România este o țară în siguranță și nu va intra în vreun război”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu în Timiș, discutând despre situația diplomatului rus de la Ambasada Rusiei în București, care a fost declarat persona non grata de autoritățile române.

Marcel Ciolacu a fost întrebat cum ar trebui să acționeze România după ce un diplomat rus de la Ambasada Rusiei la București a fost declarat persona non grata de autoritățile române, iar Rusia a anunțat o posibilă reacție.

„Trebuie să continue să facă ceea ce au făcut și până acum”, a subliniat premierul.

Întrebat dacă România ar trebui să își consolideze securitatea, Ciolacu a răspuns că țara noastră este extrem de sigură: „Rusia nu va declanșa un atac împotriva României, este o strategie. Este un conflict și hibrid, iar țara care se confruntă cel mai mult cu acest tip de război hibrid este Republica Moldova. România este o țară stabilă și nu va fi implicată în vreun război, dar suntem pregătiți. Nu luați totul de bun din media”.

Citeste articolul complet – Sursa Google News

Related posts

Numerele Extrase la Loteria 6/49 Pe 14 Aprilie 2024. Numerele Încununate cu Succes la Extragerile de Duminică

admin

Topul celor mai bune trei insule din Grecia pentru a ajunge cu ușurință cu mașina din România. Thasos nu face parte din listă – VIZUALIZARE VIDEO

admin

ministrul Apărării a semnat deja documentul

admin

Leave a Comment