20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Exprimați-vă votul pentru primarul din Burdujeni, un reprezentant al comunității locale!


Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și-a arătat sprijinul pentru candidatul partidului la funcția de primar al Sucevei, Lucian Harșovschi, în timpul unei întâlniri electorale desfășurate în cartierul Burdujeni. La această întâlnire au participat peste două sute de rezidenți, alături de primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, și deputatul Ioan Balan. Discuțiile s-au axat pe propunerile de dezvoltare urbană prezentate de Harșovschi, iar Flutur a încurajat comunitatea din Burdujeni să-și arate dragostea de localitate și să îl voteze pe candidatul ales.
Flutur a subliniat importanța inițiativei „Suceava la autostradă”, care va aduce câștiguri economice și îmbunătățiri infrastructurale orașului. De asemenea, el a evidențiat necesitatea dezvoltării zonelor de petrecere a timpului liber, facilitării traficului rutier și îmbunătățirii aspectului urban. Flutur a declarat că va susține colaborarea dintre Suceava și alte regiuni precum Botoșani, Cernăuți și Iași, în vederea unei dezvoltări mai cuprinzătoare și variate. El a militat pentru parteneriate durabile cu diverse entități locale, cum ar fi Universitatea „Ștefan cel Mare” și Consiliul Județean, pentru a crește atât potențialul cultural cât și cel economic al orașului.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru redactori: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de echipa noastră de editare și apoi publicate. După cum observați, sursa este menționată, creditul foto este specificat și există un link către textul integral al articolului. Dacă doriți să opriți preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail furnizată mai jos și vom acționa imediat.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

„Expoziția impresionantă de artă contemporană deschisă la Galeriile de Artă ale Academiei Române”

admin

Finalizarea picturii interioare din Catedrala „Nașterea Domnului” de pe Mărășești se apropie de sfârșit, conform declarațiilor lui Ion Lungu care apreciază calitatea deosebită a lucrărilor și tehnicile folosite. (FOTO)

admin

Motivele pentru care corporațiile mari recurg la externalizarea serviciilor de IT și impactul asupra pieței

admin

Leave a Comment