20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Monden

Cunoscutul specialist în modă a început să impună direcțiile pentru sezonul cald! Doamnelor și domnișoarelor să le întreacă cu privirea: “De multe ori scapă câte o…”


Perioada estivală își face simțită prezența, iar CANCAN.RO nu ignoră preocupările doamnelor și domnișoarelor. Orientate către obiectivele lor de a arăta impecabil, reprezentantele femininului vor descoperi, în cele ce urmează, care sunt cele mai recente direcții în modă pentru vara anului 2024. Fiți atente, deoarece au apărut modificări pe care va trebui să le adoptați în garderobă!

( NU RATA: CELEBRUL CRITIC DE MODĂ ALIN GĂLĂȚESCU, MAI SINCER CA NICIODATĂ. DE CE A DIVORȚAT DE SOȚIE. „NE-AM PIERDUT ZONA DE INTIMITATE” )

Alin Gălățescu desfășoară tendințele în modă pentru vara anului 2024 (Foto: captură…Cancan

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: botosaniexpres@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Meghan Markle și-a șters numele din certificatul de naștere al Prințului Archie. Situație fără precedent în Familia Regală a Marii Britanii!

admin

Confruntarea armată din Israel are un impact și asupra industriei pentru adulți. Playboy a anunțat că a întrerupt colaborarea cu Mia Khalifa, una dintre susținătoarele Hamas

admin

Beneficiu decisiv pentru o echipă de la America Express. Rivalii au adoptat o tactică: „Noi suntem prima pereche!”

admin

Leave a Comment