20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Alegerea Editorilor

Clubul de Activitati Fizice DAO Botoșani-Qwankido strălucește la Competiția Națională de Seniori și Veterani din Bacău

Clubul de Activitati Fizice DAO Botoșani-Qwankido a obținut performanțe remarcabile la Competiția Națională de Seniori și Veterani, desfășurată în Sala Sporturilor din Bacău. Evenimentul a adunat cei mai buni practicanți de Qwankido din țară, iar sportivii botosăneni au excelat prin rezultatele lor extraordinare.

Rezultate Remarcabile în Cadrul Probei Thao Quyen

În cadrul probei thao quyen (thao lo), Clubul de Activitati Fizice DAO Botoșani-Qwankido a evidențiat o pregătire excelentă. La categoria 18-39 ani feminin, centura neagră 1 dang, Andreea Mănescu a obținut locul 3 pe podium. Andreea, recunoscută pentru perseverența și tehnicile sale impecabile, s-a luptat cu determinare, aducând astfel o nouă medalie prestigioasă clubului său.

În categoria 40-49 ani masculin, centura neagră 3-5 dang, Florin Jajaie s-a clasat pe locul 2. Performanța sa a fost caracterizată de o combinație de putere și eleganță, captivând atât juriul, cât și spectatorii. De asemenea, în categoria +50 ani masculin, centura neagră 1 dang, Turansche Dănuț a ocupat locul 1, demonstrând că experiența și hotărârea sunt esențiale pentru succesul în arte marțiale.

Performanțe Notabile la Song Luyen

În cadrul probei song luyen, sportivii clubului au continuat să impresioneze. La categoria 18-39 ani mixt, centuri negre, echipa compusă din Andreea Mănescu și Andrei Epureanu a cucerit locul 3. Acești doi sportivi au demonstrat o coordonare perfectă și o chimie invidiabilă, fiecare mișcare fiind executată cu precizie și sincronizare impecabilă.

Pentru categoria peste 40 ani, echipa formată din Florin Jajaie și Turansche Dănuț au ocupat prima poziție pe podium. Colaborarea lor, bazată pe ani de antrenament intens și încredere reciprocă, a fost un exemplu de excelență în această disciplină.

Succese în Cadrul Probei de Giao Dau

La proba de giao dau (lupta competițională), sportivii clubului au continuat să-și demonstreze superioritatea. La categoria +40 ani, centuri negre masculin, Florin Jajaie a obținut locul 1, consolidându-și poziția de lider în această categorie. Lupta sa a fost marcată de strategii inteligente și o rezistență deosebită.

Turansche Dănuț a continuat să strălucească, clasându-se pe locul 3 la categoria +50 ani, centuri negre masculin. Hotărârea și experiența sa au fost evidente în fiecare confruntare, aducând astfel încă o medalie clubului său.

Dedicație și Munca Asiduă – Cheile Succesului

Rezultatele obținute de Clubul de Activitati Fizice DAO Botoșani-Qwankido nu sunt doar rezultatul talentului, ci și al muncii susținute și al efortului constant depus de sportivi și antrenori. Fiecare medalie și fiecare loc pe podium reflectă numeroase ore de antrenament, sacrificii și o pasiune profundă pentru Qwankido.

În spatele acestor succese stă o echipă dedicată și un sprijin constant din partea comunității și a sponsorilor. Mulțumirile noastre se îndreaptă către toți cei care au contribuit la aceste performanțe, demonstrând că munca în echipă și susținerea reciprocă pot duce la rezultate extraordinare.

Felicitările noastre se îndreaptă către toți sportivii pentru rezultatele obținute și pentru efortul considerabil depus în pregătirea pentru această competiție. Prin aceste realizări, Clubul de Activitati Fizice DAO Botoșani-Qwankido continuă să fie un exemplu de excelență și dedicare în arte marțiale.

Detalii disponibile pe pagina facebook: https://www.facebook.com/daobotosani

 

 

Related posts

Un individ din Botoșani a încercat să-și pună capăt zilelor, după ce a aflat de pe internet că suferă de cancer de colon. Mesajul său de adio a fost ceea ce l-a salvat în ultimul moment

admin

Crește-ți Compania cu Mediaexpress – Principalul Grup Media din România!

admin

Cursuri de germană organizate la Biblioteca Mihai Eminescu

admin

Leave a Comment