29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

O performanță dublă pentru alergătorul din Dorna, numit Petru Bodea, la concursul național de atletism


Competiția Națională de Atletism pentru categoriile U18 și U16 a avut loc pe arena sportivă „Iolanda Balaș Soter” din București, adunând 269 de sportivi din 82 de cluburi românești. Clubul Sportiv Municipal (CSM) Dorna din Vatra-Dornei a fost reprezentat de tânărul sportiv Bodea Petru, care a câștigat două medalii de bronz la categoria U18 în disciplinele de 2000 metri obstacole și 3000 metri. Antrenorul Cristian Prâsneac este încântat de performanța lui Petru și speră la obținerea unui număr mai mare de medalii la Campionatele Naționale și la calificarea sportivului la întreceri internaționale. Acest eveniment a evidențiat determinarea și dedicarea tinerilor sportivi la competițiile de atletism din România. Atitudinea sportivă și pasiunea pentru excelență au fost evidențiate în cadrul competiției de la București, oferind o perspectivă motivantă pentru viitorul atletismului românesc.

Citiți articolul complet

Sursa și Creditul pentru Fotografie – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru editori: Informațiile sunt preluate în mod automat din fluxul de știri Google News, fiind apoi revizuite de redactorii noștri înainte de publicare. După cum se observă, sursa, creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și ne vom conforma imediat.

Reporterii și Rezolvarea Disputelor
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Complotul pentru sinuciderea generalului Rommel – Vulpea Deșertului – în anul 1944, în presa română

admin

„Automobilul Audi A6 furat din Regatul Unit găsit la Staţia de Cercetare a Frontierei Suceava cu tablă înregistrare falsă”

admin

Individul care a sustras telefonul dintr-un local din Câmpulung Moldovenesc a fost capturat

admin

Leave a Comment