29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

Apartamentul impresionant al unui magnat celebru, care pare să fie scos din scenariile unor producții cinematografice


Suprafața extinsă, decorurile extravagante și materialele prețioase sunt doar cateva dintre trăsăturile casei unuiul dintre cei mai avuți români.

Reședința de lux a lui Ion Țiriac dispune de o baie enormă, un bar similar celor din localuri și un pat capitonat cu piele de elefant. Fotografiile sunt uimitoare, conform informațiilor de la Playtech.

content-image

Ion Țiriac nu este doar unul dintre cei mai bogați indivizi din țară, ci și unul dintre cei mai renumiți. A debutat în tenis, contribuind la realizarea unei părți semnificative din istoria sportului românesc.

După retragerea din tenis, și-a îndreptat atenția către sectorul afacerilor, unde, prin investițiile sale înțelepte, a adunat o avere considerabilă, conform Playtech.

Acum câțiva ani, primele imagini din extraordinara sa locuință luxoasă au fost făcute publice. Ion Țiriac deține un apartament într-un complex rezidențial situat în zona Băneasa.

content-image

Proprietatea se întinde pe o suprafață impresionantă de 2.460 de metri pătrați și include o piscină pe terasă, un bar care rivalizează cu cele din restaurante și o cameră matrimonială cu un pat de 16 metri pătrați, acoperit complet cu piele de elefant – expresie a pasiunii sale pentru vânătoare.

content-image

Vila are numeroase încăperi, iar unul dintre spațiile de baie are o suprafață de 250 de metri pătrați.

content-image

 Citeste mai mult – Sursa Google News

Related posts

Semnale importante de la Alba Iulia

admin

‘Șef de clan mafiot încă nu fusesem’

admin

Anul precedent au fost botezați 25.000 de copii în întreaga diasporă. Preotul Gabriel Cazacu: De-a lungul anului trecut, ne-am confruntat în România cu un fenomen trist

admin

Leave a Comment