29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Fostul partener al unei doamne din Ipotești s-a metamorfozat în hienă din cauza bogăției iluzorii.


La data de 21 mai, o femeie de 38 de ani a sunat la 112 pentru a anunța că fostul ei partener, în vârstă de 46 de ani, creează tulburare la domiciliu, conform informațiilor primite de polițiștii din SPR 2 Ipotești. Familiarizați cu situația, autoritățile au identificat cei doi adulți și pe cele două minore, în vârstă de 15 și 10 ani, în urma investigațiilor. Femeia a explicat că s-a despărțit în august 2023 și că relația lor este tensionată din cauza neîncheierii procesului de împărțire a bunurilor.
Sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul s-a dus la locuința partenerei sale și, în urma unor discuții contradictorii, a declanșat un conflict. El a pus-o sub amenințare pe femeie și a deteriorat ușa de la intrare. În urma altercației, individul a lovit cele două fiice care s-au opus să vorbească cu el.
Un ordin de restricție a fost emis, iar a fost întocmit un dosar penal pentru fapte precum distrugere, amenințare și violență în familie. Individul a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto – „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Articolele sunt preluate în mod automat din fluxul de știri Google, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. După cum se poate observa, sursa este specificată împreună cu creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom înceta imediat.

Reclamații și Raportări Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Echipa de baschet U16 din Bârlad, imbatibila la competitia din Suceava

admin

Flutur solicită Guvernului 12 milioane de lei pentru încălzirea locuitorilor din Suceava și Vatra Dornei

admin

375 de sisteme de alertă antifum și 125 de sisteme de alarmare pentru monoxid de carbon distribuite gratuit în 15 localități din Suceava

admin

Leave a Comment