20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Gheorghe Flutur și Dorin Solovăstru colaborează la proiectul destinat localității Iaslovăț.


Colaborând cu primarii liberali Bogdan Loghin din Rădăuți și Viorel Pintiliuc din Burla, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la evenimentul de lansare a candidaturii lui Dorin Solovăstru pentru postul de primar al localităților. Solovăstru este extrem de popular în comunitate pentru rolul său în crearea de locuri de muncă. Flutur a evidențiat faptul că Solovăstru are ca obiectiv susținerea tinerilor în dezvoltarea afacerilor și încheierea de parteneriate cu administrațiile locale din zonă. Conform liderului partidului liberal, proiectul „Iaslovăț la o distanță redusă de autostradă” este în etapa de finalizare, fiind coordonat de Solovăstru. Flutur a cerut sprijinul locuitorilor din Iaslovăț pentru echipa lui Solovăstru și pentru candidatura acestuia la șefia Consiliului Județean. Ei au subliniat dorința comunității de a progresa, readucerea celor plecați în străinătate și crearea de locuri de muncă bine remunerate. Flutur a arătat încrederea că Solovăstru va contribui la acest proces de dezvoltare și i-a descris ca fiind o echipă de succes.

Citiți articolul complet

Sursă & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, fiind revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sunt menționate sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca textele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos pentru a înceta această operare.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Spectacolul intitulat „După Datina Străbună” a atras un număr mare de urători la Frumosu

admin

admin

Accident tragic la Dumbrăveni: Doi tineri au pierit într-un incident grav la începutul lunii – Vizualizați poze și clipuri video

admin

Leave a Comment