20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Edilul liberal republican din Ipotești, Dumitru Gulei, adună finanțări fără precedent pentru localitatea sa.


Primăria Ipotești a reușit să strângă, în ultimii trei ani și jumătate, resurse europene și guvernamentale în valoare de aproape 19 milioane de euro. Această realizare se atribuie edilului PNL Dumitru Gulei și echipei sale din primărie, care au investit în modernizarea comunei Ipotești, Tișăuți și Lisaura. Activitățile s-au concentrat pe îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, incluzând actualizarea drumurilor, școlilor, zonelor de agrement, terenurilor de sport, rețelelor de apă, canalizare, energie electrică și iluminat public.

Edilul Gulei a prezentat proiectele finalizate și a dezvăluit planurile viitoare, precum extinderea și modernizarea Căminului Cultural, construcția unei noi școli, a unui parc, a unei zone de recreere și a unei noi creșe. Totodată, se vor extinde rețelele de apă și canalizare, se va implementa un sistem de transport public ecologic și se vor instala puncte de încărcare pentru autovehicule electrice.

Edilul Gulei a garantat că procesul de progres va continua în următorii patru ani, cu atenție specială acordată modernizării infrastructurii și îmbunătățirii condițiilor de trai pentru locuitorii comunei Ipotești.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto: „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum este evident, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Sistemul medical din Suceava, lipsit de empatie și ineficient

admin

Atleta din Dorna, Claudia Costiuc, calificată pentru Campionatul Mondial U20 din Lima

admin

700 de jucători din trei țări la Cupa Bucovinei la tenis de masă

admin

Leave a Comment