20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Trei indivizi din trei localități, reținuți pentru violență în cadrul familiei


Forțele de ordine din Suceava au reținut trei călăi din Stulpicani, Cornu Luncii și Ipotești, implicați în acte de agresiune domestică. Aceștia au fost plasați sub arest preventiv ca rezultat al intervențiilor rapide și eficiente ale echipajelor de poliție, evidențiind determinarea instituției în lupta împotriva violenței în familie.

Într-un caz, o femeie din Stulpicani a fost agresată de partenerul de viață, în timp ce fiul lor de 11 ani încerca să o protejeze. Un alt incident implică o tânără din Cornu Luncii care a fost agresată de fostul ei partener, iar al treilea caz privește o femeie din Ipotești, a cărei fostă jumătate a stârnit un scandal și a agresat cele două fiice minore.

Autoritățile contină să desfășoare campanii de informare și conștientizare despre violența domestică, încurajând cetățenii să raporteze astfel de situații la numărul de urgență 112. Siguranța în cadrul familiilor rămâne o prioritate pentru polițiștii suceveni, iar acțiunile de prevenire și combatere a violenței domestice sunt în derulare.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto – „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru redacții: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. În cazul în care doriți să încetați preluarea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom suspenda imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Edilul din Șcheia a fost primul care și-a achitat obligațiile fiscale pentru 2024

admin

Polițiștii din Suceava verifică șoferii și explică noile reguli rutiere

admin

Lavric: Sunt recunoscător și voi atrage fonduri pentru modernizarea comunei.

admin

Leave a Comment