20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Alegerea Editorilor

Viceprimarul curent al localității Frumușica, Nelu Cuibar, a avut privilegiul de a primi vizita unor figuri de seamă din cadrul Partidului Social Democrat Botoșani (PSD)

Într-un cadru plin de entuziasm, Căminul Cultural din Frumușica a fost gazda unui eveniment important pentru comunitatea locală. Viceprimarul actual al comunei, Nelu Cuibar, a fost onorat să primească vizita unor personalități de marcă din cadrul Partidului Social Democrat (PSD), care au venit să își arate sprijinul pentru candidatura sa la funcția de primar al Frumușica. Printre invitații de marcă s-au aflat Doina Elena Federovici, care este președinta Consiliului Județean Botoșani, deputații Dan Constantin Șlincu, Alexandra Huțu Marius Constantin Budai și Lucian Trufin, alături de alți membri influenți ai PSD Botoșani.

Evenimentul a debutat cu un discurs plin de căldură și recunoștință susținut de Nelu Cuibar, care i-a mulțumit celor prezenți pentru participarea numeroasă și sprijinul constant. „Sunt recunoscător tuturor celor care au fost prezenți în sala Căminului Cultural Frumușica! Prin prezența dumneavoastră numerosă mi-ați arătat că mă susțineți cu adevărat. Vă respect și vă apreciez pe toți! Contez pe sprijinul dumneavoastră pe data de 9 iunie!”, a declarat Nelu Cuibar, fiind întâmpinat cu aplauze entuziaste din partea publicului.

Nelu Cuibar, în vârstă de 36 de ani, este cunoscut în comunitate pentru angajamentul său și pentru inițiativele sale de dezvoltare locală. În rolul său de viceprimar, a demonstrat de-a lungul timpului o abilitate remarcabilă în atragerea fondurilor naționale și europene pentru proiecte care vizează îmbunătățirea infrastructurii și a calității vieții locuitorilor din Frumușica. De asemenea, s-a implicat activ în soluționarea problemelor sociale ale comunității, arătând o empatie deosebită față de nevoile celor mai vulnerabili.

Prezența liderilor PSD la acest eveniment reprezintă o confirmare solidă a sprijinului politic pe care îl beneficiază acesta. Doina Elena Federovici, președinta CJ Botoșani, a subliniat importanța experienței și a continuității în administrația locală. „Nelu Cuibar este persoana potrivită la momentul potrivit. A demonstrat că este capabil să gestioneze cu succes proiecte complexe și că dispune de viziunea necesară pentru a conduce comuna Frumușica către un viitor mai luminos. Alături de echipa PSD, suntem încrezători că va reuși să aducă schimbări pozitive și să continue drumul de dezvoltare început”, a afirmat Doina Federovici.

Deputatul Alexandra Huțu a evidențiat, de asemenea, importanța existenței liderilor tineri și energici în administrația locală, capabili să se adapteze rapid la schimbări și provocări actuale. „Timpurile pe care le trăim impun alegerea unui primar tânăr, capabil să se adapteze la noile cerințe. Frumușica are această oportunitate! Pe 9 iunie, locuitorii comunei Frumușica au șansa de a-l alege primar pe Nelu Cuibar, un candidat tânăr cu experiență administrativă. Cuibar este o persoană de încredere, plină de energie, devotată comunității și are calitățile necesare pentru a conduce destinele comunei Frumușica”, a declarat Alexandra Huțu.

Dan Constantin Șlincu și Marius Constantin Budai au subliniat, de asemenea, importanța sprijinirii echipei PSD și a colaborării strânse între administrația locală și cea județeană pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare. „Competițiile electorale nu sunt întotdeauna ușoare, dar de fiecare dată cetățenii acordă votul celor care îi reprezintă cel mai bine, care le sunt aproape și la bine, dar și la greu. Și cea mai potrivită alegere pentru locuitorii comunei Frumușica este Nelu Cuibar, care împreună cu viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, și cu echipa PSD, va da continuitate proiectelor existente și va concepe noi inițiative pentru comuna la care ține atât de mult”, a subliniat Marius Constantin Budai.

Ambianța din sală a fost una de încredere și optimism, participanții fiind încurajați să își exprime susținerea prin vot la alegerile din 9 iunie. „Să ne unim eforturile pentru Frumușica! Noi, echipa PSD Botoșani, susținem candidatura lui Nelu Cuibar pentru funcția de primar al comunei Frumușica. Pe 9 iunie, votați cu inima și cu speranța pentru un viitor mai bun! Alegeți-l pe Nelu Cuibar primar al comunei Frumușica, alături de lista PSD pentru Consiliul Local și Consiliul Județean și pe Lucian Trufin în funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani!”, a fost mesajul transmis de echipa PSD.

Evenimentul din Frumușica a reprezentat un moment crucial în campania electorală a lui Nelu Cuibar, evidențiind un puternic sprijin din partea liderilor PSD și a comunității locale. Încrederea și susținerea manifestate de cei prezenți sunt semne evidente ale șanselor ridicate pe care le are Nelu Cuibar de a deveni următorul primar al comunei, un lider tânăr și dedicat, pregătit să susțină dezvoltarea și prosperitatea Frumușicii.

 

Related posts

Festivalul Mondial George Enescu, în Botoșani: ORDINEA artistică a concertului

admin

Șocantul caz de viol petrecut la școala de vară a partidului Aur

admin

Mihai Caldararu, băiatul fără părinți distins pentru excelență la Gala Premiilor Radar de Media

admin

Leave a Comment