20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Adrian Popoiu se prezintă din nou la cursa pentru funcția de primar în orașul Siret: a strâns sprijinul a 350 de persoane. Flutur: „A adus 66 de milioane de euro în comunitate!”


Fostul primar Adrian Popoiu a fost sărbătorit la Siret printr-un eveniment grandios care a atras peste 350 de participanți entuziaști. Aici, el a prezentat realizările sale, aducând fonduri de peste 66 de milioane de euro în comunitate. Președintele Gheorghe Flutur a fost profund impresionat de echipa eficientă condusă de Popoiu și a subliniat investițiile de succes, cum ar fi Parcul Științific, Muzeul de Istorie din Siret și reabilitarea drumului național până la vamă. Pe lângă acestea, se numără modernizarea Vămii Siret, în valoare de 10 milioane de euro. Unul dintre proiectele de referință menționate este construcția Autostrăzii A7, care se spune că va fi extinsă până la Siret.
Gheorghe Flutur a evidențiat importanța acestei autostrăzi pentru progresul și modernizarea regiunii, apreciind, de asemenea, îmbunătățirile infrastructurii rutiere locale. Flutur îl susține pe Popoiu pentru un nou mandat de primar și le-a solicitat locuitorilor din Siret să îi acorde votul la alegerile locale, împreună cu echipa lui de consilieri locali și județeni din cadrul PNL. Mesajul său a fost întâmpinat cu entuziasm de comunitatea locală.

Citiți articolul complet

Sursa și Credit Foto: „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. După cum puteți observa, sursa este menționată, împreună cu creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom înceta imediat acest proces.

Reclamații și Raportări de Știri
Contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

BĂTĂLIE// În Suceava se conturează un conflict la McDonald’s

admin

Vasile Rîmbu, membru al partidului social democrat, sprijină producătorii locali și organizează târgurile.

admin

Renunțați la comportamentul infantil! Au trecut peste 20 de ani și nu ați obținut niciun rezultat.

admin

Leave a Comment