29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Angajații companiei specializate în proiectarea drumului Suceava – Botoșani efectuează vizite de teren.


În prezent, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a informat că astăzi, la ora 12:00, se va desfășura o întâlnire la CJ Suceava cu entitatea care a câștigat licitația pentru elaborarea proiectului drumului expres Suceava-Botoșani, Consitrans, alături de reprezentanții primăriilor din Salcea, Siminicea și Dumbrăveni, de-a lungul traseului acestei șosele. Proiectul este coordonat de CJ Suceava, în colaborare cu Primăria Suceava, CJ Botoșani și Primăria Botoșani.

În cadrul întâlnirii de azi se vor analiza diverse opțiuni de traseu împreună cu primarii din zonele respective, prezentându-se publicului cel puțin trei variante posibile. Drumul expres va avea o lungime de peste 20 km, iar costul se estimează la 126 milioane de euro, fiind finanțat din Programul Operațional pe Transporturi. Scopul major al acestui proiect constă în reducerea timpilor de călătorie între cele două orașe, generând o zonă economică ce va atrage investitori și va sprijini procesul de reindustrializare a zonei. Acest drum va reprezenta, de asemenea, un factor semnificativ în relațiile cu Republica Moldova și Ucraina.

Citiți în continuare pe acest site

Sursa și Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru public: Articolele sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de către redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, se menționează sursa, creditul fotografic și linkul către articolul întreg. Dacă nu doriți ca informațiile dvs. să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom înceta imediat redifuzarea lor.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Accesați Termenii și Condițiile Aici

Related posts

O nouă policlinică va fi construită în Berchișești. Violeta Țăran declară: „Investiție crucială pentru sănătatea comunității”

admin

Scandal la Mironu: Femeie agresată de noră din cauza intoxicației cu alcool la prânz.

admin

Tragedie pe DN2H la Milișăuți: un pieton a fost lovit de o mașină și a pierdut viața

admin

Leave a Comment