20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Destinații de relaxare pentru rezidenții și vizitatorii din regiune.


Liderul Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat localitatea Vatra Dornei pentru a verifica evoluția lucrărilor la locul unde urmează să fie construite trei piscine, ca parte a unui proiect evaluat la aproximativ 10 milioane euro. Unul dintre aceste facilități va fi de dimensiune semi-olimpică (25m x 12,5m), unul dedicat adulților și unul destinat copiilor. Toate piscinele vor fi dotate cu acoperiș, încălzire și se vor alimenta cu căldură provenită de la pompe de căldură și centrala cu gaz natural. În plus, proiectul va include și diverse facilități precum bowling, saună și un spațiu de relaxare destinat locuitorilor din Dornă și vizitatorilor. Pe lângă acestea, Consiliul Județean Suceava acordă sprijin administrației locale din Vatra Dornei pentru finanțarea pistelor de biciclete de pe traseul Via Transilvanica. Gheorghe Flutur a subliniat că Vatra Dornei va deveni o destinație turistică de prim rang în următorii doi ani.

Citiți articolul complet

Sursa și Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de redactorii noștri iar apoi publicate. După cum puteți observa, sursa este specificată, precum și creditul pentru fotografie și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos și vom înceta imediat redifuzarea lor.

Raportări și Plângeri cu privire la Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Sărbătoarea Ziua Diasporei Poloneze este marcată de către comunitatea polonezilor din regiunea Bucovina.

admin

George Simion îi solicită urgent lui Gheorghe Flutur să ia măsuri

admin

„Reactivarea diviziei de alergare la Liceul Sportiv Specializat Gura Humorului generează efecte notabile” – Monitorul de Suceava

admin

Leave a Comment