12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, printre primele 13 universități românești în QS World University Rankings 2025.


Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava se clasează printre cele mai bune 1500 de universități din întreaga lume conform QS World University Rankings. Potrivit sursei citate, în ediția 2025 a acestui clasament, USV se menține printre cele mai performante 13 universități din România. Clasamentul analizează 5.663 de instituții, iar doar 1.503 au fost incluse în ierarhizare, cu 21 de intrări noi. USV obține cea mai bună clasare la indicatorul privind ponderea studenților străini, fiind universitatea cu cea mai mare pondere de studenți internaționali din România. QS World University Rankings are la bază nouă indicatori, iar evoluția sa reflectă adaptarea la schimbările din învățământul superior. Clasamentul pentru anul 2025 poate fi consultat online.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Celebrarea Martyrilor închisorilor la Palatul Dornelor din Suceava

admin

Îmbunătățirea învățământului din Siret, revitalizată cu finanțare europeană vitală de proiecte

admin

Bucuroasele evenimente pentru Suceava au devenit realitate săptămâna aceasta

admin

Leave a Comment