16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Fostul președinte dă semnalul la Sectorul 1


Una dintre cele mai strânse bătălii din București se va da la Sectorul 1, acolo unde George Tuță a trecut în frunte și primarul în funcție Clotilde Armand este pe locul 2, conform ultimului sondaj CURS.

Citește și: Sondaj CURS Lupta cea mai încinsă din București se dă la Sectorul 1: George Tuță a trecut în fața Clotildei Armand

În aceste condiții, cei de la ADU au scos ”asul din mânecă”, iar fostul președinte Traian Băsescu dă un semnal public de susținere prin care arată că o va vota pe Clotilde Armand.

”Clotilde Armand este soluția pentru Sectorul 1. Eu locuiesc în Sectorul 1 și voi vota Clotilde Armand, este singura soluție pentru ca mafia PSD să nu ajungă din nou la banii Sectorului 1. Clotilde Armand nu a făcut politică de partid, ea a cheltuit banii pentru cetățenii Sectorului 1”, a spus Traian Băsescu.

Clotilde Armand: Băsescu știe ce înseamnă un consiliu ostil

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, arată că Traian Băsescu o susține pentru că știe ce înseamnă să lucrezi cu un consiliu ostil.

”Traian Băsescu știe ce înseamnă să lucrezi cu un consiliu local ostil și vreau să îi mulțumesc pentru că a ales să ne susțină la Primăria Sectorului 1. Pe 9 iunie este important să veniți la vot în număr cât mai mare. Pentru că voi sunteți majoritatea.”, scrie Clotilde Armand.

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Măsurătorile pe brațul Chilia și canalul Bâstroe vor începe în România la data de 15 martie

admin

Schimbari Strategice la conducerea MARSH CEE. Decizia impacteaza direct MARSH Romania – Noutati – Asigurari – Totul despre asigurari – Piata asigurarilor din Romania

admin

România a debutat cu o victorie categorică în preliminariile Europeanului Under-19

admin

Leave a Comment