12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Licitație pentru construirea terminalului 3 la Aeroportul din Suceava


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că a fost inițiată licitația pentru construcția terminalului 3 de pasageri la Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava. Flutur a precizat că lucrările necesare pentru demolarea clădirilor vechi și a turnului de control au început deja, urmând să fie construit un terminal modern cu două corpuri, check-in eficient și facilități pentru pasageri. De asemenea, se lucrează la extinderea parcării aeroportului și pregătirea terminalului cargo. Se planifică și implementarea unui nou sistem ILS pentru a asigura aterizările în condiții meteo dificile. Flutur a menționat că vor fi investiții semnificative în aeroport și că se negociază pentru introducerea unor rute aeriene către Israel, Belgia, Spania și Franța. Modernizarea Aeroportului Ștefan cel Mare se află în plină desfășurare, iar autoritățile speră să aducă noi surprize în viitorul apropiat.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

„O biserică nouă și frumoasă a fost edificată pe terenul primei biserici din localitatea Mălini: ‘Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul oferit în construirea acestei sacre edificii'”

admin

Suprafața disponibilă a spațiilor industriale și de logistică a atins 7 milioane de metri pătrați; potențialul livrărilor include proiecte de 500.000 mp.

admin

Avertismente meteorologice în 22 de regiuni de Crăciun, cu 17 grade așteptate în București

admin

Leave a Comment