16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Șeful PNL s-a întors acasă după o campanie electorală de succes


Președintele Gheorghe Flutur a încheiat periplul său în județul Suceava cu un regal electoral la Stroiești, într-un cămin arhiplin, unde peste 400 de oameni au participat la prezentarea programului electoral al primarului Mihai Senic și al președintelui. Vicepreședinta PNL, Irina Vasilciuc, a fost și ea prezentă la eveniment.

Primarul Mihai Senic a fost laudat pentru realizările sale, precum apă și canalizare în comună, drumuri modernizate, cămin cultural îmbunătățit, proiect de gaz metan aprobat și centru de zi pentru bătrâni în valoare de 1,5 milioane de euro. De asemenea, au fost finalizați 11 km de drum județean asfaltat și mai sunt aproximativ 800 de metri de asfalt care urmează să fie turnați în zilele următoare în Stroiești și Zaharești.

Președintele Flutur a vorbit despre importanța infrastructurii rutiere pentru dezvoltarea comunității, subliniind proiectele aflate în curs de implementare. A încurajat participarea la alegeri și a subliniat importanța tandemului Flutur-Senic pentru viitorul locuitorilor din zonă.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Chirurgia cu succes a unei glande tiroidiene extrem de mari în Spitalul Județean Suceava

admin

Ziua Cititului Împreună: o experiență de comuniune și înălțare duhului

admin

Moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava vor fi carate, odată în plus, prin întreg județul.

admin

Leave a Comment