16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Antreprenorii primesc promisiuni de sprijin de la administrație. Doi…


Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava, și-a reiterat sprijinul pentru mediul de afaceri în urma vizitelor la două fabrici din oraș. Acesta a subliniat importanța susținerii antreprenorilor care asigură locuri de muncă pentru comunitate. ”Antreprenorii vor fi sprijiniți! Mesajul către aceștia este că vor fi partenerii administrației. Nu trebuie să se prezinte la ușa primăriei, ci noi trebuie să-i întrebăm ce doresc, cum îi putem ajuta și să le oferim facilități”, a declarat Harșovschi. Acesta a subliniat contribuția antreprenorilor la plata taxelor, a impozitelor și a salariilor angajaților, membri ai comunității. Alegerile pentru Primăria Suceava vor avea loc pe 9 iunie, iar Harșovschi promite sprijin pentru mediul de afaceri și parteneriat cu antreprenorii.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Alianţa Franceză Suceava începe înregistrările pentru participarea la examenele de evaluare DELF/DALF pentru adulţi.

admin

Ce spune Mihai Dimian, directorul USV, despre avantajele studiului la Suceava

admin

Candidatul Partidului Social Democrat la șefia Consiliului Județean Suceava a discutat cu locuitorii din Câmpulung Moldovenesc

admin

Leave a Comment