12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Finalul campaniei lui Alin Rusu de la Șcheia, plin de minciuni.


La sfârșitul săptămânii trecute, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șcheia, Alin Rusu, s-a deplasat în satul Sfântu Ilie însoțit de Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, și mentorul său, Vasile Andriciuc. Flutur a anunțat că strada din fața Registrului Auto Român (RAR) Suceava va fi asfaltată joi, dar la data de 7 iunie 2024, la ora 17.00, strada respectivă arăta la fel ca în Evul Mediu.

Deși nu au precizat care joi, reprezentanții PNL au părut să jongleze cu promisiunile fără acoperire reală. Campania electorală a lui Alin Rusu s-a încheiat cu o minciună, sugerând că realizarea promisiunilor sale va fi dificilă, similar cu modul în care „groparul” comunei, Vasile Andriciuc, a gestionat dezvoltarea localității.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Bucovina, destinația extraordinară în itinerariile culturale-turistice recent validate

admin

Declarată creșterea taxei de salubrizare la 14 lei de individ, spune Ion Lungu

admin

Profesorul Mihai Cotos, dirijorul de orchestră profesionistă cel mai tânăr din țară, în vizorul publicației Monitorul de Suceava.

admin

Leave a Comment