12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Gheorghe Apetrii îndeamnă locuitorii din Dorna să fie mândri


Gheorghe Apetrii, candidatul PSD pentru funcția de primar în Vatra Dornei, a transmis un mesaj de speranță și recunoștință cetățenilor din oraș, promițând să transforme localitatea într-un loc de mândrie. Apetrii a subliniat importanța unei echipe dedicate și profesioniste pentru implementarea unui program axat pe dezvoltarea infrastructurii, revitalizarea economiei locale și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

În contextul unei administrații locale criticate pentru promisiuni neîmplinite și servicii precare, Apetrii a pledat pentru o schimbare necesară și susținută de comunitate. Propunerile sale vizează un oraș modern, sigur și prosper, cu infrastructură îmbunătățită, servicii publice de calitate și locuri de muncă bine plătite.

Mesajul său culminează cu apelul la vot, invitând oamenii să susțină schimbarea și să îi acorde încrederea necesară pentru a începe o nouă etapă de prosperitate și dezvoltare.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Biblioteca Universității Suceava a fost dotată cu 50 de computere de performanță, în urma unei investiții recente.

admin

Alegeri locale parțiale pentru primari în trei comune din Olt

admin

Medicul Florentina Costea îl sprijină pe inginerul Gheorghe Apetrii

admin

Leave a Comment