16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Proiect de 3,4 milioane de euro pentru echipamente medicale.


Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a semnat un proiect de 3,4 milioane de euro pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu echipamente menite să reducă riscurile de infecții nosocomiale. Proiectul va fi finanțat cu fonduri europene prin PNRR și va include achiziționarea a 16 calupuri de materiale. Printre dotările planificate se numără organizarea de saloane de o singură persoană pentru izolare microbiologică, saloane cu presiune negativă pentru o ventilare eficientă, control microbiologic al aerului în blocurile operatoare și ATI, monitorizare și control al calității aerului în ATI, echipamente de nebulizare eficiente, roboți de dezinfecție, un cabinet mobil de sterilizare a echipamentului personalului sanitar și un sistem de sterilizare medical instrumental. Gheorghe Flutur a subliniat importanța acestor dotări în creșterea siguranței pacienților din Spitalul Clinic Județean Suceava.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Eveniment tragic la Cârlibaba: Un conducător auto a decedat într-un accident rutier.

admin

Reducerea prețurilor la autoturisme și oferte la branduri preferate la Iulius Mall Suceava în ultimul weekend de Black Friday

admin

Eveniment tragic la Drăgoiești: decesul unei femei într-un incendiu

admin

Leave a Comment