12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

România vs Liechtenstein, ultimul amical al tricolorilor înainte de EURO


Echipa națională de fotbal a României întâlnește selecționata Liechtensteinului, azi, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua, în ultima partidă amicală pentru tricolori înainte de EURO 2024. Cele două echipe s-au întâlnit de 6 ori până acum, în preliminarii Mondiale sau Euro, tricolorii câştigând de fiecare dată, cu 8-0, 8-1 în 1997, cu 7-0 în 1998, cu 3-0 în 1999 şi cu 2-0 de două ori în 2021.

“Ne dorim să avem mai multă intensitate în joc. Nu am avut ritmul de competiţie la meciul cu Bulgaria, dar ne-am asumat treaba asta. Dar la meciul acesta vom avea mai multă coerenţă, sperăm chimia jocului să funcţioneze mai bine. România va fi din nou la un nivel înalt. Am avut o echipă care a terminat grupa pe primul loc, cu spirit de sacrificiu ne-am recâştigat orgoliul naţional. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem, conştienţi că trebuie să facem paşi pentru a ne creşte nivelul. După joc vom trage linie şi vom şti exact pe ce jucători ne vom baza. Eu mă aştept să facem un joc consistent, cu realizări. Aşteptaţi-vă la multe schimbări, iar eu mă aştept la un public cât mai numeros. Cred că suporterii sunt interesaţi mai mult de ceea ce se va întâmpla la EURO şi mai puţin de ceea ce se va întâmpla după EURO. Ce pot să vă promit este că eu nu am negociat cu absolut nimeni, sufletul şi energia mea sunt prezente aici. Îmi doresc să continui la echipa naţională”, a declarat Edi Iordănescu.

„Cunoaștem echipa României, este puternică, are jucători buni, iar meciul este ultimul înaintea participării la Euro. Noi dorim să vedem cum stăm în fața unei asemenea echipe. Recent am făcut două egaluri cu Letonia, o formație bună, însă trebuie să ținem cont că avem o echipă tânără care provine dintr-o țară cu 35.000 de locuitori. Dorim să ni se arate respect pentru că în limita posibilităților noastre suntem o echipă care creează emoții. Chiar dacă venim din a șasea cea mai mică țară de pe glob, nu suntem o echipă de luat în râs. Lucru pe care l-am arătat și în calificările recente pentru EURO 2024. Desigur, mâine România pornește ca favorită pentru că are jucători valoroși”, a spus Konrad Funfstuck, selecţionerul Liechtensteinului.

 Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

INFO Românii pierd bani din pensie dacă primesc veniturile pe card! Ce comisioane percep băncile pentru seniori

admin

Mesaj de încurajare și recuperare pentru Kata Mandel

admin

”Nu este în glumă/ Sunt o sursă de energie pentru economie”

admin

Leave a Comment