16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Sunati cunoscutii si vecinii sa voteze pentru candidatii liberali!


Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut un apel către sucevenii din diaspora pentru a merge la vot duminică la alegerile europarlamentare și a vota candidații liberali. El i-a îndemnat și să sune în țară pentru a-i încuraja pe cei din jur să voteze la fel. Flutur a subliniat importanța votului pentru candidații PNL care susțin drumul european al României. Acesta a menționat că liberalii sunt candidații dezvoltării și modernizării, cu o echipă de excepție care lucrează pentru autostrăzi și locuri de muncă. Sucevenii din diaspora au fost încurajați să voteze pentru PNL și să-și exprime susținerea pentru drumul european al țării. Apelul lui Flutur a fost completat de mesajul „Haideți la vot! Puneți ștampila pe liberali că n-o să vă pară rău. Este drumul european garantat cu liberalii. Haideți lângă noi și votați-ne duminică pe 9 iunie”.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Candidatul Partidului Social Democrat la șefia Consiliului Județean Suceava a discutat cu locuitorii din Câmpulung Moldovenesc

admin

Un șofer ebrietat a cauzat un incident în peisajul urban

admin

O persoană din Iași a decedat în timpul unei activități de colaborare la Stulpicani

admin

Leave a Comment