12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Mulțumiri pentru suceveni de la Flutur pentru sprijin în dezvoltarea județului


Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj de mulțumire către suceveni pentru sprijinul acordat în efortul său de dezvoltare a județului. Flutur a subliniat importanța proiectelor de infrastructură demarate de echipa sa, precum autostrada A7 și drumul expres Suceava – Botoșani. Candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, Flutur le-a promis sucevenilor că își va folosi în continuare experiența și energia pentru a contribui la dezvoltarea județului alături de tânăra generație. A făcut un apel către alegători să îi acorde încredere pentru a-și continua munca în sprijinul Sucevei și Bucovinei. Subliniind importanța votului lor în alegerile următoare, Flutur a promis să rămână un apărător al intereselor județului și să lupte pentru progresul său.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Imagini: Centrul Atomy Rădăuți a fost introdus pe piața afacerilor, oferind produse cosmetice sud-coreene de înaltă calitate.

admin

Concluzie a proiectului despre prietenie și includere în echipă realizat de asociațiile Rotary din Botoșani și Suceava Cetate

admin

Primăria Fălticeni va investi o sumă de peste 100.000 de lei în școli și grădinițe pentru teatru educativ

admin

Leave a Comment