16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

O cățelușă cu cățelul ei la plimbare în pădure (fotografie)


Imagini cu un mic Bambi real alături de mama sa, ciuta, în Parcul Natural Apuseni, au fost surprinse de o cameră de monitorizare a faunei instalată de către silvicultorul Ghiță Floca. Ciutele au unul sau doi viței, uneori chiar trei, iar în primele luni aceștia au pete deschise la culoare pentru a se camufla în fața prădătorilor. Vițeii sunt ascunși de către ciute în tufișuri și frunze pentru a fi în siguranță. Pădurile din Parcul Natural Apuseni oferă faunei hrană, adăpost și liniște. Zona Munților Apuseni a fost inclusă de CNN în topul celor mai frumoase locuri din Europa, iar Parcul Natural Apuseni a primit titlul de ”Destinație Europeană de Excelență” în 2009 de la Comisia Europeană. Parcul are o suprafață de 76.064 hectare și este administrat de Romsilva în județele Cluj, Bihor și Alba.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

O doamnă care conducea neglijent a lovit un senior

admin

Imagini recente cu trenul Alstom când a ajuns în România. Ce dificultăți trebuie să înfrunte pentru a putea circula?

admin

Descoperirea unui caz de transport ilegal de lemne la o companie din Cîrlibaba. Lemn confiscat în valoare de aproape 90.000 de lei și amendă de 16.000 de lei.

admin

Leave a Comment