16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Alegerea EditorilorLocal

Performanță remarcabilă a clubului ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI la Cupa 1 iunie din Bacău

O participare impresionantă și rezultate pe măsură

Sâmbătă, ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI a demonstrat încă o dată că este un club de elită în lumea judo-ului, participând la turneul internațional Cupa 1 iunie desfășurat la Bacău. Cu o echipă formată din 11 sportivi, clubul a reușit să aducă acasă tot atâtea medalii, ceea ce reprezintă o realizare extraordinară pentru comunitatea sportivă din Ipotești.

Medalii de aur pentru Botezatu Maia

Cea mai strălucitoare performanță a fost obținută de Botezatu Maia, care a câștigat medalia de aur 🥇. Maia a demonstrat o tehnică impecabilă și o determinare de fier, reușind să se impună în fața unor adversari de calibru și să aducă singurul aur pentru clubul ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI.

Lelcu Alexandra, vicecampioană

Lelcu Alexandra a reușit să urce pe a doua treaptă a podiumului, obținând medalia de argint 🥈. Alexandra a avut un parcurs remarcabil în competiție, pierzând doar în fața campioanei, dar demonstrând calități excepționale și o voință de neclintit.

Bronzul, un simbol al perseverenței și muncii

Echipa ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI a fost completată de un număr impresionant de nouă medalii de bronz. Acestea au fost obținute de Iațcu Evelina, Caciuc Amalia, Hladciuc Sofia, Enea Maria, Enea Elena, Gafincu Ecaterina, Apetroaie Sebastian, Olariu Lucian și Negru Eduard. Fiecare dintre acești sportivi a demonstrat o dedicare deosebită și o perseverență admirabilă, contribuind la palmaresul clubului cu rezultate deosebite.

Un exemplu de urmat pentru tânăra generație

Succesul echipei ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI la Cupa 1 iunie este o dovadă a faptului că munca asiduă, antrenamentele riguroase și spiritul de echipă pot aduce rezultate remarcabile. Fiecare dintre cei 11 sportivi a arătat că, prin dedicare și pasiune, se pot depăși orice obstacole și se pot atinge cele mai înalte culmi ale performanței sportive.

Mândrie și admirație din partea comunității

Întreaga comunitate din Ipotești este mândră de realizările acestor tineri sportivi. Ei sunt un exemplu de curaj și determinare pentru toți copiii din localitate, demonstrând că prin efort constant și încredere în sine, orice vis poate deveni realitate. Felicitări, ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI! Suntem mândri de voi și de performanțele voastre!

Participarea clubului ACS JUDO BUCOVINA IPOTEȘTI la Cupa 1 iunie de la Bacău a fost un succes răsunător, demonstrând încă o dată că acest club se află printre cele mai bune din țară. Performanțele sportivilor săi sunt rezultatul unei pregătiri intense și a unei pasiuni de neegalat pentru acest sport. Felicitări tuturor celor implicați și mult succes în competițiile viitoare!

Detalii pe pagina facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083380317459

Related posts

Polițiștii din Suceava se implică în lupta împotriva traficului de persoane.

admin

Polițiștii află de o instalație ilegală de curent în podul unei case din Dumbrăveni

admin

Transformarea comunei Arbore într-un mic oraș se datorează inițiativelor primarului Dan Tiperciuc

admin

Leave a Comment