16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Deputatul PNL Ioan Balan a votat pentru dezvoltarea europeană a Sucevei

Deputatul PNL Suceava a votat pentru continuitatea europeană a orașului

Ioan Balan, deputat PNL de Suceava, a votat astăzi alături de viceprimarul Lucian Harșovschi și vicepreședintele PNL Suceava, Irina Vasilciuc, afirmând că a ales echipa care poate transforma Suceava într-un oraș european. Balan a subliniat că a votat pentru continuitate și pentru echipa din care a făcut parte încă de la începutul carierei politice în Suceava. El și-a exprimat încrederea că echipa PNL este cea mai performantă pentru a realiza acest obiectiv. „Am convingerea că diseară vom sărbători victoria, atât la Primăria Sucevei, cât și la Consiliul Județean”, a declarat Balan. Fotografii de la eveniment au fost publicate pentru a ilustra momentul votului.

(Sursa: svnews.ro)

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Expoziție de sculptură a artistului Ion Mândrescu și istoria orașului Vatra Dornei și a Bucovinei, în imagini, la inaugurarea Centrului Muzeal Cazinoul Băilor din stațiunea Vatra Dornei – Monitorul de Suceava

admin

Progresul construcției căminului pentru studenți din Campusul II al USV din Moara

admin

Lucian își învăluie echipa cu învingători din comunitatea locală.

admin

Leave a Comment