20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Peste 600.000 de suceveni votează astăzi


Duminică dimineață, la ora 7:00, au fost deschise cele 561 de secții de votare din județul Suceava, unde 607.322 de alegători sunt așteptați să voteze până la ora 22:00. Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a confirmat că toate secțiile au fost preluate fără incidente de către președinții acestora. În primele 15 minute, 3.156 de persoane și-au exprimat votul, reprezentând 0,5% din totalul alegătorilor. În județul Suceava urmează să fie aleși președintele Consiliului Județean, 37 de consilieri județeni, 114 primari și 1.536 de consilieri locali, dintre care 97 în municipii, 171 în orașe și restul în comune. De asemenea, sucevenii votează pentru alegerea reprezentanților României în Parlamentul European.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

500 de metri cubi de materialnic lemnos au fost confiscati de la o singura intreprindere, in exclusivitate pentru Monitorul de Suceava.

admin

Va fi instaurată disciplina și ordinea în această zonă geografică.

admin

Femeia din Arbore a sesizat la Poliție partenerul de viață care a amenințat-o cu moartea

admin

Leave a Comment