16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Camion răsturnat pe podul provizoriu din Slobozia Sucevei – FOTO


În această dimineață, în jurul orei 09.15, un autocamion s-a răsturnat de pe un pod provizoriu situat în localitatea Milișăuți. La fața locului a intervenit modulul SMURD, echipat cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim-ajutor, pentru a oferi sprijin în operațiunile de salvare. Două persoane, care au reușit să iasă din autocamion, au primit îngrijiri medicale și sunt conștiente și cooperante. În sprijinul acestora a fost trimis și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Incidentul s-a petrecut pe raza localității Slobozia Sucevei, în aval de podul provizoriu din Milișăuți. Fotografiile surprinse la fața locului ilustrează gravitatea accidentului. Autoritățile urmează să investigheze cauzele răsturnării autocamionului și să asigure că traficul în zonă este gestionat corespunzător pentru a preveni alte incidente.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Un Prestator De Servicii Financiare Din Suceava, Reținut După Ce A Intimidat O Familie Pe Care O împrumutase Cu Demersarea Evacuării Din Locuință

admin

„O seară sofisticată și muzicală în Câmpulung Moldovenesc aduce o eleganță deosebită”

admin

Sprijin pentru Cristinel Burac în cursa pentru Primăria Șcheia din partea lui Stejar Morari și Mugurel Chindriș

admin

Leave a Comment