16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Doi răniți după ce camionul a căzut în râul Suceava.


Astăzi dimineață, un grav accident rutier a avut loc pe raza localității Slobozia Sucevei, unde un autocamion s-a răsturnat în râul Suceava de pe podul provizoriu de la Milișăuți. În urma incidentului, două persoane au fost rănite, fiind conștiente și cooperante la sosirea echipajelor de intervenție. La fața locului, modulul SMURD a intervenit rapid, utilizând o autospecială pentru descarcerare și un echipaj de prim-ajutor. De asemenea, pentru asistență medicală suplimentară, a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. Cele două persoane rănite au primit îngrijiri medicale la locul accidentului și vor fi transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Accidentul a cauzat diverse traumatisme celor implicați, sugerând necesitatea unor măsuri suplimentare de siguranță pe podul provizoriu.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Imagini cu Niculai Barbă vorbind despre metamorfoza Cazinoului Băilor din Vatra Dornei

admin

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava va rămâne în detenție pentru încă 30 de zile. Aceeași măsură a fost dispusă și în cazul lui Mihai Pînzari, cunoscut sub numele de „Tonici”, și al lui Ciprian Cotoară, partenerul sentimental al judecătoarei.

admin

Giani Leonte a fost reales conducător al Alianței Sindicatelor din Învățământ Suceava.

admin

Leave a Comment