În luna iunie, Sciccheria celebrează doi ani de activitate și anunță planuri de extindere. În februarie 2024, a deschis un nou restaurant în centrul Bucureștiului, cu participația lui Virgil Ianțu. Proiectul Issima aduce o colaborare inedită cu chef-ul Giuseppe Raciti, care oferă consultanță culinară restaurantului. Sciccheria a organizat patru evenimente corporate și trei cine manifest, unde Raciti a gătit cu ingrediene siciliene, oferind experiențe gastronomice autentice.
Evenimentele realizate sub conducerea lui Raciti au inclus o seară specială de street food sicilian în martie, care a fost foarte apreciată. Angajații Sciccheria beneficiază de traininguri culinare și vor lucra în restaurantul Zash din Sicilia.
Pe 12 iunie, Sciccheria va organiza o cină-manifest pentru a sărbători aniversarea, prezentând preparate iconice siciliene. Pentru 2024-2025, Sciccheria țintește creșterea cifrei de afaceri și deschiderea unui nou restaurant, inclusiv în orașe precum Constanța și Cluj.
Citeste articol integral
Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”
Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.
Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii