16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Rezultatele alegerilor locale în 114 localități din județul Suceava.

Alegerile Locale din Suceava: Rezultate și Primarii Aleși

La alegerile locale de ieri, peste 300.000 de suceveni s-au prezentat la urne pentru a-și alege reprezentanții. În urma scrutinului, Vasile Rîmbu (PSD) a fost ales primar al municipiului Suceava, iar în celelalte orașe și municipii, primarii aleși sunt: Alexandru Hurjui (PNL) la Broșteni, Mihăiță Negură (PNL) la Câmpulung Moldovenesc, Gheorghe Tomăscu (PSD) la Cajvana și Decebal Isachi (PNL) la Dolhasca.

La Fălticeni, primar a fost ales Cătălin Coman (PSD), iar la Gura Humorului, Marius Ursaciuc (Independent). La Rădăuți, Bogdan Loghin (PNL) a câștigat alegerile, iar la Vatra Dornei, Marius Rîpan (PNL) va fi noul primar.

În mediul rural, primarii au fost desemnați în diverse comune. De exemplu, Viorel Cucu (PNL) la Adâncata, Vasile Tiperciuc (PSD) la Arbore, Maria Tomescu (PSD) la Baia, și Octavian Constantin Cojocariu (PSD) la Bălăceana. De notat este victoria lui Neculai Miron (AUR) la Bosanci și a lui Andrei Sticleț (ADU) la Botoșana.

Aceste rezultate reflectă diversitatea politică a județului Suceava, cu predominanța candidaților din PSD și PNL.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Lucian Harșovschi: Intervenții la strada Slt. Turturică din Ițcani

admin

Sfaturi pentru achiziții online pentru a evita capcanele escrocilor

admin

Podul de pe DN 2H de la Milișăuți, închis traficului rutier. Circulația se desfășoară pe podul temporar construit în râul Suceava (FOTO)

admin

Leave a Comment